Over Focusspot

Focusspot heeft twee perspectieven:

1. Een plek (spot) voor focus op jezelf als persoon of organisatie.
Op deze plek wordt je geholpen terug te keren naar de kern van wie je bent als persoon of organisatie. Hier kun je gedrag weer leren afstemmen op de waarden en drijfveren die maken dat je bent wie je bent. De werkelijke bestaansredenen, de redenen waarom je dingen doet.
2. Een plek voor focus op de doelen die je als persoon of organisatie wilt bereiken.
Dit is de stip (spot) op de horizon die je wilt bereiken als persoon of organisatie. Deze stip wordt gevormd door de waarden en drijfveren. Door focus te blijven houden op waar je wilt zijn en wat je wilt toevoegen aan de wereld, wordt je geholpen om daar ook daadwerkelijk te komen.

Boudewijn Tinholt Ondernemerscoach Ik ben Boudewijn Tinholt, oprichter van Focusspot. Mijn overtuiging is dat de kracht van mensen het grootst is als ze trouw zijn aan hun eigen waarden en drijfveren. Mensen zijn vele malen succesvoller en gelukkiger als ze trouw zijn aan zichzelf binnen de omgeving waarin ze zich bevinden.
Ik zie ook dat succesvolle mensen ongelukkig kunnen zijn. Maar bovenal zie ik dat de meest succesvolle en tegelijkertijd gelukkige mensen in de wereld authentiek zijn, echt zichzelf zijn.

In mijn dienstverlening ben ik in staat om door te vragen tot de kern zonder dat mensen daar een ongemakkelijk gevoel bij krijgen. Mijn oordeel over mensen parkeer ik. Hierdoor creƫer ik een veilige omgeving waarin mensen durven te zeggen wat ze echt vinden en voelen. Deze aanpak levert mensen inzicht in zichzelf op en geeft mij belangrijke informatie.
Ik ben in staat om informatie en inzichten voor individuen en groepen te ordenen en belangrijke koppelingen te leggen in gedrag, wensen en drijfveren.
Verder draag ik vaak nieuwe mogelijkheden aan waar eerder nog niet aan gedacht was.